Seitansverser

Seitansverser

Tofuline Creamy Spread Ädelostsmak

ProdukterPosted by Vers Mon, February 23, 2009 20:29:47


En ny blogg förtjänar att firas med en ny produkt.

Ädelost

Har precis låtit min tungspets dansa tango med en klick av Tofulines nya färskost. Smaken benämns som Ädelost. Dock kommer jag inte ihåg hur ädelost smakar, så det blev ett fumligt möte för mina smaklökar. I bakhuvudet gnagde minnet av deras tidigare produkter och den störande eftersmaken av "målarfärg". Jag blev positivt överraskad av denna nya produkt, inget smygande av sojabönans dunkla närvaro utan med en härlig syra som fick mig att sukta efter mer. Kommer nog bli ytterliggare möten med denna produkt framöver.

Hittade den på Hemköp (Rosenlund) så den lär dyka upp i en butik nära dig framöver.

  • Comments(3)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by A78 Thu, March 05, 2009 12:00:51

I like detta. Har kört deras tidigare grejer. Har alltid nåt paket hemma. Perfekt att peta ner i pastasåser. Min kollega hade ädelosten i en pastasås häromdagen. Wow, så djävla gott asså.

Men lökigt att inte Hemköp Stigberg hade en enda förpackning av nåt. Har de inte haft inne den alls? Nån som vet? Snubben i kylrummet var mer än lovligt förvirrad, pekade på räkosten och tofun. Försökte förklara, men pedagogiken sviktade...

Posted by Vers Wed, February 25, 2009 12:43:30

Har hört att ädelosten redan tagit slut i några butiker. Även de tidigare färskostarna sålde över förväntan enligt Tofuline, ser ut som om trenden håller i.

Posted by js Tue, February 24, 2009 12:29:40

jag tror det är vitlök/persilja jag kör med. oxå god :)