Seitansverser

Seitansverser

Soygurt x 2

ProdukterPosted by Vers Wed, February 25, 2009 11:41:25
Sedan en tid har Go Green utvecklat sitt sortiment av mjölkfria mejeriprodukter med bland annat MiniMat, Visp och Soygurt i smakerna Blåbär och Jordgubb. Raisio var tidigare delägare till Go Green men ägandet övergick helt till Lantmännen 1 januari 2008. Raisio behöll distributionen av mejeriprodukterna. Nu har Go Green bytt producent av ovanstående varor och ändrat förpackningsstorlek. I samma veva lanserar Carlshamn Mejeri (ägs av Raisio) ett nytt sortiment med Gott i maten, Luftig Visp och Soygurt i smakerna Blåbär och Jordgubb.

Blir spännande att sitta på läktaren och följa denna tvekamp.

  • Comments(3)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Jensan Wed, February 25, 2009 13:53:19

Ja, det är väldigt mycket mejeri med fokus på yoghurt. Jag vill se mer i frysdisken! Köttbullar, burgare, korvar. Svensktillverkade!

Posted by Vers Wed, February 25, 2009 12:41:22

Kul med flera aktörer på marknaden. Alpro, Go Green, Tofuline och Carlshamn. Kan dock tycka att många nya produkter egentligen är en upprepning av andras produkter. Få som vågar ta steget fullt ut och lansera något banbrytande.

Posted by Jensan Wed, February 25, 2009 11:49:38

Superintressant det där! Ett tag trodde man att Go Green skulle ta över hela marknaden men det är skönt att de får konkurrens. Hoppas Carlshamn utvecklar produkterna till det bättre. Man är ju lite trött på att bara hitta den trista Go Green-mjölken i varenda mindre butik.