Seitansverser

Seitansverser

Nytt bland mejeri och tofu

ProdukterPosted by Vers Mon, May 18, 2009 12:58:31


Sedan en tid tillbaka har Alpro satsat på allt hårdare marknadsföring. Dels har man även i år sponsrat Vårruset men deras produkter syns också på annonspelare och i TV-reklam.

Nu har Alpro även lite nya produkter ute i affärerna. En ny sojadryck med en liten annan sammansättning och kortare hållbarhet. Kort och gott en färskdryck. Den är lite krämigare och lite godare, i mitt tycke. Jag gjorde precis ett snabbt blindtest och kunde genast peka ut färskmjölken utan problem. Den passar utmärkt att dricka som den är till några goda kakor.

Den andra nyheten är två sorters tofu – en naturell och en med smak av örter. De är lite kompaktare än andra märken och har en lite mildare smak av soja, än tofun från till exempel Kung Markatta. Den med örter passar utmärkt att skiva ner i en enkel pastasallad.

--

Att Tofuline skulle ge sig in i kriget om den godaste sojayoghurten har varit känt länge. Rykten indikerade att den skulle ha lanserats redan under 2008. Nu finns deras Yogdrick ute med två smaker: Persika och Jordgubb.

--

Oatly, som utgår från havre i stället för soja, har nu lanserat två nya smoothies. Basen är svensk havre i smakerna Blåbär/Tranbär och Granatäpple/Päron. Tajmingen med dessa produkter, liksom Tofulines nya drycker, kan man väl inte klaga på. Sommaren är i antågande – perfekt att ha med sig till stranden eller på pick-nicken.

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.